Velkommen

til mit garn- og strikkeunivers

I min garnbutik, som jeg driver fra min bopæl midt i den dejlige natur på det nordlige Djursland, kan du købe den engelske 2 tr Supersoft 100% uldgarn, 2 tr Merino lammeuld og Arwetta strømpegarn 80% merino og 20% nylon, som også egner sig godt til børnetøj. Hvis du savner inspiration, så sælger jeg også mine egne opskrifter med eller uden garn. Læs mere......

For at holde omkostningerne på et lavt niveau, så jeg kan sælge garnet så billigt om muligt, har jeg ikke egentlig netbutik, men send en mail, ring til mig eller kom og besøg butikken. Der er åben efter aftale, og når jeg er hjemme. Læs mere.....

Mohair

Den nye Tilia mohair fra Filcolana har vist sig at være meget populær blandt mine mange dejlige kunder. Den kan strikkes alene, eller den kan strikkes sammen med en tr Supersoft eller Merino lammeuld. Garnforbrug til en voksen trøje er på alle 3 måder 100 - 150g afhængig af størrelse.

Andre nyheder

Der er kommet ny postlov i Danmark, og den har vist sig ikke at være til det bedre for mine kunder. Jeg har fundet en alternativ måde til mine forsendelser. Se nærmere under fragt.

Se også under arrangementer, hvor jeg vil oplyse om Strikkecafeaftner på Grenaa Bibliotek samt arrangementer med udefra kommende foredragsholdere.